V.K.Mimmimimmilepaa.jpg

New Forest tamma

synt. 2000

i. Bazuun Swe

e. Belisa

ei. Achterhoeks Pretty

Om. Auli Laine , Vesilahti

Haltija Soila Aaltonen

 

 

Mimmi on täysin nimensä veroinen, todellinen Mimmi!

Turhankin sitkeän silmäsairauden jälkeen pääsi Mimmi jälleen treenauksen jalolle tielle ja ihan hienoin tuloksin. Soila on tehnyt kaikkensa oppiakseen "ihan oikeasti" ratsastamaan ja Erika on käynyt muutamissa seura/tallikisoissa väläyttelemässä koulu- sekä estetaitojaan.

img_9565_1.jpg

img_9688_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koska esteet eivät ole Soilan heiniä lainkaan, on Mimmi ollut lainassa eräällä lupaavalla poniratsastajalla mm. aluevalmennusleireille sekä muissa estevalmennuksissa. Hienoa edistystä on tapahtunut molemmissa, ponillakin on "kierrokset" laskeneet jo hallittavaan lukuun saakka. Hienoa työtä Vilma!

3.5.2009

Mimmi ja Soila starttasivat naapuritallilla Paimion Ratsastajien seurakisoissa luokassa helppo B:0 2009. Tuloksena tuli tasainen ja suht rento rata, 59,6%:lla. Sijoitus 4. / 8. Tästä rohkaistuneena on kuski jo tiiraillut seuraavia mahdollisia seuratason kisoja lähialueilta... Taisi pieni kisakärpänen puraista! 

24.5.2009 Seurakoulukisat Vahdolla , luokkana KN-Special tuloksella 58,00 %.

(kuvissa Erika Tanninen)

1.6.2010 Mimmi muutti takaisin kotiin Lauran ja Hannan hellään huomaan! Kaikkea hyvää tälle superponille toivottaa koko Vinhan tallin väki!