2020

Suunnittelilla on 2 pentuetta ja varauskia on paljon, moni on käynyt vierailulla jo meillä.

Ohjeita pentukuumeen vallassa oleville perheille.

1 Ota sähköpostin välityksellä yhetyttä kaikkiin kasvattajiin.

Sieltä tulee yleensä kyselytiedustelu, millainen perhe on kyseessä.

2 Kysy itse millaisesta vanhemmista pentue on tulossa. Suomessa on kaikki vanhemmat terveystarkastettu.

3 Pyri sopimaan tapaaminen kasvattajan luokse, sillä kukaan ei myy pentua ilman tapaamista.

4 Jos tapaaminen on onnistunut ja vihreää valoa on annettu pentujonoon, malta vielä....ettei pettymys tule liian suureksi. Esim meille on syntynyt viimeisten vuosien aikana 3 pentua, kahdesta eri nartusta.

5 Pennun tuloajankohtaa et pysty päättämään. Joten älä vastaa, että meille sopii syys-lokakuussa, kun ollaan vapaalla silloin. Pentu tulee ja perhe hoitaa asiat niin, että kaikki muu unohdetaan.

6 Pentue syntyy kasvattajalle ja kasvattaja valitsee pentujen luonteiden perusteella tulevat perheet. Eli ostajat ei pääse ulkonäön perusteella valitsemaan. Yleensä luonteenpiirteet näkyvät 5-6 viikon ikäisenä. Villit pennut, vauhdikkaille perheille tai maalle ja rauhalliset tuumailijat pyritään saamaan perheisiin, jotta voidaan tuumailla yhdessä.

7 Jos sopiva pentu on pentueesta perheelle löytynyt, lähettää kasvattaja varasmaksun, se voi olla vaikka 500€. Jos perhe jostain syystä peruuttaa kaupan, jää varausmaksu kasvattajalle. Loppusumma kaupasta maksetaan kun pentu haetaan kotiin.

Kuvassa IlolanPihan Aino Ainokainen

Pentueita ei ole suunnitteilla vuoteen!


11.9.2017 syntyi narttu ja urospentu, yksi urospentu valitettavasti syntyi kuolleena.

Poika sai nimekseen Köppinen ja tyttö Saaga S.

Kummallakin oli kodit tiedossa etukäteen.Yactis Gullan Vildtösen "Ulla"

ja Federer "Kassu" pentuja odotellaan syntyväksi 9.9.2017

Kassu


Kuva: Mia Satamo


Ulla


Kuva: Camilla Sipponen

28.3.2017 Syntyi yksi ainut narttupentu eläinlääkäriaseman lattialle. Ensimmäinen pentu oli kuolleena synnytyskanavassa ja olimme onnellisia, kun tämä pienokainen sinnitteli itsensä maailmaan.


Aino jäi kotiin ja toivotaan että tulevaisuudessa tästä olisi jalostuskoiraksi.
Manta on astutettu 28.1.Tulevan pentueen odotetaan syntyvän maaliskuun loppupuolella.

Raul "Luiki"


Tittelit: FI MVASyntymäaika: 24.01.2012Rekisterinumero:

FI22781/12


Hännän pituus: Pitkä, suoraVäri: KolmivärinenLonkkatulos: C/CKyynärtulos: 0/0Polvitulos: 0/0Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, voimassa 18.12.2017Hampaat / purenta: KaikkiDNA-testin tulos: Terveysindeksi 119, PLL tulos normaaliNäyttelytulos: FI MVALuonnetestitulos: -Muuta: Tanskan
tuonti. Luiki on erittäin sosiaalinen, omanarvon tunteva sinkkumies
Jyväskylästä. Iloinen, helposti oppiva, tottelevainen ja ystävällinen
uros. Erinomainen lihaskunto. Sopusuhtainen, korkeus 37cm, paino n.11kg.
Karhutestistä sai hyvät arviot.

Simpuran Meirän Manta

Sukupuoli: narttuRekisterinumero:

FI15146/10


Syntymäaika: 2.1.2010Isä:

FI & SE MVA Leonberget'z Impala SS


Emä:

FI & LV MVA Yacatis Isfolkets Sol


Väri: valkoinen-riistanvärinenHäntä: pitkäKasvattaja: Anneli Jylhä, VesilahtiEsittely:

Manta asustaa Paimiossa ja tehtäviin kuuluu hevostilan pihapiirin "valvominen"


polvilumpioluksaatio 0/0

Lonkkanivel A/A

Silmätutkimus
silmätutkimusDistichiasis : todettu

Silmämuutosten vakavuus : lievä11.5.2018

(Yksi ripsi luomen sisällä)

My Dog DNA tulos

terveysindeksi 113

Luonnetesti 174

Manta on ollut ikänsä terve ja omistaa lehmänhermot. Erittäin itsenäinen narttu jonka luonne on vertaansavailla.

Mantalla on 4 jälkeläistä jotka kaikki ovat terveitä rohkeita tyyppejä.

Näyttely tuloksiakin löytyy ja yksi serti puuttuu, jotta suomen muotovalion titteli saataisiin..

Täältä löytyy tulevan pentueen sukutaulu
Ruokintaa, ruokintaa, ruokintaa...


Video 5-viikkoiset ruokaileeBarffaajan koiran ruokinta/ pennun ruokinta

Kasvattajan luona Ilolanpihan kasvatit kasvavat raakaruualla. Emät ruokitaan myös siten.noin 30% lihaisia luita ja 70% sisäelimiä/ lihoja (erillaisia). kert. viikossa maksaa ja 2-3krt. viikossa kalaa. Kaikki ruuat tarjotaan raakana.Lisäksi emät ja pennut ovat saaneet luonnonmukaisia vitamiineja. D-, 50mg,(2x3kertaa viikossa), C-vitamiiniä ( ei välttämättä, mutta kovassa treenissä olevat voi antaa lisäksi) ja omega 3. Lisäksi olen antanut aloe veraa sisäisesti, korvaamaan kasvikset.

Kasvismössöjä löytyy hyvinvarustetuista eläinkaupoista. Kasvikset on aina kypsennettävä, jos haluta tehdä ne itse. Kasviksia ei koira tarvitse, mutta jos vatsa on kovalla saa niin ulosteen pehmeämmäksi.

Kakan on hyvä olla kiinteää ja sitä tulee huomattavasti vähemmän kuin papana-koirat. Sillä jäte mitä elimistö ei käytä tulee jostain ulos.


Vilja ei kuulu missään muotoa koiran ruokavalioon. (Huom; kaikki teollinenruoka sisältää viljaa ja myös riisi kuuluu viljoihin.

Koiran ruokinta on helppoa, päiväannos n.3% (pennut 5-7%) koiran painosta ja se jaettuna alussa (pennuilla) 4x päivässä. Aktiivinen liikkuja tarvitsee hiukan enemmän. Seuraa koiran vointia, kylkiluut eivät saa näkyä.Pihakoirat ovat yleisesti terve rotu, mutta aina voi ongelmia tulla.

Ongelmat ihon/ korvatulehduksen/ anaalirauhas/ hammaskiven/silmätulehduksien kanssa johtuvat huonosta ruuasta ja hyvää teollista ruokaa ei ole.


Kaikki teollinenruoka on prosessoitua ruoka. Ruokiin lisätään vitamiinit ja muut täyteaineet, mistä monikaan ei edes tiedä mistä aineet on siihen otettu. Monesti nämä "papanat" vielä päällystetään aineella joka aiheuttaa riippuvuutta. Monesti kuulen "kun meidän koiralla on niin paljon allergioita,sairauksia ja ollut monella lääkekuurilla" ja nyt ollaan kokeiltu jo ties monetta ell suosittelemaan ruokaa...siinä vaiheessa ollaan jo menty hakotielle jo pitkään.Antibiottikuurin aikana pitää aina olla maitohappobakteeri! Mielellään sellaiset jotka vaikuttavat vasta ohut/ paksusuolessa. (koskee myös meitä ihmisiä). Nyrkkisääntönä on, että 2-viikon antibioottikuuri ja puolivuotta maitohappobakteeria.Lihaisia luita voi antaa jos väli teollisenruuan annolla on 12h. Koiran vatsahapot laskevat liian alas teollisellaruualla, eli jos illalla annat nappuloita voi aamulla antaa lihaisia luita. Luut ovat kuitenkin hyvä hammaskiven ehkäisyssä, joten niitä kannattaa viikoittain antaa.Kaikki luut sopivat koiralle, mutta muista että AINA RAAKANA. Sillä kypsennys muuttaa luun koostumusta ja aiheuttaa vaaraa suolistossa.Sian/broilerin/lampaan luut sopivat hyvin.

Jos pentu/koira on ahne, annan esim. broilerinsiiven jäisenä, niin syövät hitaammin.

Kaupasta ostettuja puruluita en suosittele, niillä ei ole mitään tekemistä hampaan hoidon kannalta ja sisältävät usein epämääräisiä synteettisiä aineita ja tekevät vatsalla/ suolistolle hallaa!

Nyt on tullut Mucshille pennuille tarkoitetut Puppy Formula ruoka. Sis. kaikki liha/ luujauheet+ kasvikset ja niillä on helppo aloittaa pennun tullessa kotiin.Kuitenkin suosittelen Aloe Veran, D-, omega 3 ja C vitamiinien annon lisäksi.


Ruokinnassa on montaa erillaista koulukuntaa ja jokainen varmasti löytää sieltä oman keskitien.

Huolestuneena olen lukenut meidänkin omia fb sivuja, joissa ihmiset tuskailevat erinäköisten sairauksien kanssa.

Maksasairaudet:

Johtuvat lähes aina ruuasta, lääkkeistä ym mikä ei kuulu koiran ruokavalioon. Teollinenruoka jota mainostavat sisältävän kaikki koiralle tarpeelliset aineet ovat huuHaa juttuja.Kukaan ei pysty niin väittämään, en edes minä.

Madotukset, rokotukset rasittavat osaltaan myös maksaa ja jos vielä ruokavalio sisältää ei toivottuja aineita, on kierre valmis. Tulehdus hoidetaan antibioiteilla ja monesti lähdet eläinlääkärin vastaanotolta uusi ruokapussi kainalossa.

Tässä yhden eläinlääkärinlääken lääkitysohjeet

Maksan soluja suojaamaan voidaan käyttää antioksidanttiravintolisää (Samylin, Zentonil).

Oireenmukaisia lääkityksiä ovat mm. oksennuksenestolääkkeet
pahoinvointiin, happosalpaajat mahalaukun ärsytykseen ja
nesteenpoistolääkkeet vatsaontelonesteen poistoon. Lisäksi käytetään
antibiootteja tulehduksiin ja kortisonia immuunivälitteisiin
sairauksiin. Tukihoitona voidaan antaa myös B-vitamiinia.

Koiran uloste pidetään pehmeänä. Tähän voidaan käyttää ihmisten laktuloosivalmisteita esimerkiksi Levola


Itse yritän ajatella kaikkea kokonaisuutena ja yritän arjen pienillä asioilla ennaltaehkäistä asioita.

Madotuksen yhteydessä syötän aina maitohappobakteeri kuurin 2-3kk. Ruokavalio sisältää paljon omega3 ja myös ympärivuoden D-vitamiiniä.

Suolistosairaudet:

Syy on aina ruuassa. Barffi on hyvä ennaltaehkäisevä tapa tietää mitä koira syö. Monesti oireet ovat jatkuneet jo piilevänä vuosia ja sitten kun sairaus nousee esiin, ollaan monesti jo myöhässä. Tässä vaiheessa viimeistään on mietittävä tarkoin ruuan merkitystä terveyteen.

Hammakivi:

Koiran hampaat ovat tarkoitettu kestämään sen koko iän. Vilkaisu suuhun niin sieltä paljastuu raatelian kalusto. Tämän takia on tärkeää jotta koira saa viikottain rustoja ja luita. Hampaat saavat luonnollista työtä ja samalla tärkeitä vitamiinejä. Kakan koostumus on tarpean kiinteää ja myös anaalirauhanen tyhjentyy luonnollisesti. Koiren hampaita ei todellakaan tarvitse pestä. Toki on tärkeää vilkaista suuhun aikaajoin ja varmistaa että kaikki on hyvin.

Yleisimpiä syitä käydä eläinlääkärillä ovat:


  • ihottumat ja kutina
  • silmä- ja korvatulehdukset
  • närästys, ripuli ja oksentelu
  • hammaskivi ja ientulehdukset


Mitä ikinä kuivamuonapussin kyljessä lukeekaan, et koskaan tiedä mitä ne oikeasti
sisältävät. Kuivamuonista (myös ns. hyvälaatuisista) on löytynyt suuria määriä
esimerkiksi kasvintorjuntaineiden jäämiä ja hormoneja. Voi vain kuvitella, mitä nämä
vierasaineet saavat koiran kehossa aikaan. Tulokset kyllä näkyvät. Täytyy myös muistaa, että suurinosa ruuista tulee ulkomailta. Eläinrehuksi tehdään usein ruoka joka ei ole kelvollista ihmisille. Joko eläin on kuollut kuljetukseen tai sisältää suuriamääriä lääkeaineita ym mitä en eds halua tietää...


Tiinehtimisongelmia, valeraskauksia, ihottumia, anaalirauhasongelmia, hammasongelmat, käytöshäriöt syöpiä jneSitten vielä muistutus!

Kaikkeen ei voida vaikuttaa edes ravinnolla, sillä

koiran geneettiset sairaudet myös vaikuttavat asiaan.

Koiran paikka ei ole emännän tai isännän karkki/ pullapussilla.Kauhea karkureissu 3.2- 9.2 Olivia ja Manta seikkailee....

Aamulla päästin koirat ulos meillä on aidattu alue koirille, mutta
kuinkas kävikään. Olivia ja Manta syöksyi aidan läpi ilmeisesti jonkun eläimen
perässä. Yleensä kaksikko palaa hetken tai muutaman tunnin kuluttua takaisin
kotiin. No ei alkanut kuulumaan ja lähdin autolla kaksikkoa etsimään. Juoksivat
minua vastaan ja vaikka aukaisin auton oven ja huusin autoon, eivät korviaan
loksauttaneet, vaan painelivat kovaa kyytiä metsään. Ajattelin vielä siinä
vaiheessa, että menköön, kyllä ne kotiin tulee kun nälkä tulee...mutta kuinkas
kävikään?Samana päivänä tuli tieto että kaksikko kävelee toisella puolella kylää
tiellä vastaan. Menin paikalle, mutta jäljellä oli vain jäljet.

Jälkiä meni ristiin rastiin pitkin peltoa ja metsiä, joka hankaloitti
seuraamista.Torstaina etsittiin sieltä ja täältä lähitienoot ja lumesta pystyttiin
hiukan seuraamaan menoa. Perjantaina iski jo paniikki!!! Suurella porukalla
haravoitiin yksi metsäalue. ÄLKÄÄ TEHKÖ TÄTÄ VIRHETTÄ! Etsijäkoirista tästä
varoitettiin jotta ajaa vain koirat kauemmaksi. Joten kannattaa oikeasti
kuunnella neuvoja sieltä, vaikka oma paniikki lyö päälle.

Illalla tuli soitto että
luontopolulla on tuoreet jäljet ja ketunpesän ympärillä on nuohottu pitkään.
Asensimme sinne kaksi supihäkkiä. Yöllä kävin 3 h välein katsomassa häkit,
sillä oli kova pakkanen.

Ei tietoa, eikä mitään havaintoja ollut koirista. Perjantaina iltap. oli
taas havainto ja taas toisella puolella kylää. Olivat kävelleet peräjälkeen
kylätiellä hyvässä kunnossa.


Lauantaina suunnattiin etsinnät sille alueelle ja vedettiin verijälkiä
kotiin. Asennettiin supihäkkejä monta kappaletta matkan varrelle. Ei mitään
havaintoa taas....tytöt pysyvät piilossa..

La illasta kaveri soittaa taas toiselta puolelta kylää, että täällä
haukkuu kaksi pientä koiraa (sillä ei ole koiria). Ei muuta kuin paikalle.
Kauhun hetket ja koirat olivat taas hävinneet. Tuoreet jäljet löytyi ja ne
johtivat moottoritien aidan viereen ja siellä oli koirilla pieni pesä kuusen
alla. Jäljistä päätellen siellä oli myös ruokailtu. Vieressä kulki myös
junarata, jossa ei ollut turva-aitaa. Siinäkin löytyi paljon jälkiä. Toisella
puolella rataa, kun oli hevostalli ja minulle kerrottiin etsijäkoirista että on
hyvin tavallista karkureiden toimintaan.

Asennettiin riistakamera ja supihäkki pesälle,ja
tietenkin kaksikko oli vaihtanut jo maisemaa.


Sunnuntaina jatkettiin etsintöjä ja nyt ei kaksikosta saatu mitään
havaintoja....ei sitten kukaan ollut näistä nähnyt vilaustakaan. Mainoksia oli
jaettu talosta/taloon/kauppojen seinille ,fb:ssa oli jokoja satoja ja taas
satoja...Kurkkua kuristi aamuisin kun katsoin ensin junaradan onko haaskoja näkyvissä.
Olivia kantavana vrk yli 40...ja nämä jatkavat vaan menojaan!

Maanantaina alkoi vesisade ja jäljet hävisivät loputkin, koirista ei
mitään havaintoja ja olin jo päättänyt jotta nyt rittää, ovat varmaan
kuolleet...

Yöllä mietin jotta kuinka pärjäävät tuolla sateessa ja viimassa, sillä
ovathan koiria jotka nauttivat lämmöstä.

Tiistai-aamu ja vettä satoi. Puhelin soi ja taas nousi sydän kurkkuun, .tuntematon
numero! "Hei, naapuri täällä, teidän koirat on löytyneet. Ne on tippuneet
siiloon ja ovat elossa. Ei nosteta niitä ylös jos ovat vaikka loukkaantuneet”!!!
Voi sitä ilon hetkeä, ne on ELOSSA! Ei muuta kuin häkki , remmit ja viltti
autoon ja menoksi. Siellä ne montunpojalla heiluttivat häntäänsä ja olivat ihan
kunnossa. Bemer hoidossa...


Uskomatonta apua. Yksi tekee toisella puolella suomea jaettavaa mainosta ja
lähettää ne toiselle tulostettavaksi. Lappusia on jaettu ym. Ystävällistä apua
ja ihan tuntemattomilta ja tutuilta. SUURI KIITOS KAIKILLE AVUSTA JA TUESTA!Fb:ssa jaettiin satoja ja taas satoja kertoja katoamisilmoitus. Vinkkinä
annan, ettei koiran nimeä kannata siinä ilmoituksessa ilmoittaa, pelkästään
puhelinnumero. Samaten koirien viimeistä
havainto paikka kannattaa pitää pimennossa, sillä ihmiset hyvää hyvyyttään
ajavat karkulaisen vain kauemmaksi.


Itselle oli koira-ihmisenä uutta, että kesykoira voi villiintyä ihan
muutamassa tunnissa, eikä siinä ole rodun kanssa mitään tekemistä. Pelokkaat
koira juoksevat ja piiloutuvat pelkoaan piiloon ja ne voivat seikkailla
pitkätkin ajat. Meidän kysymyksessä oli pelkästään kaksi samanlaista idioottia,
joilla oli vain hurjan hauskaa yhdessä.Nyt kun Olivia on palannut kotiinsa, on arki jatkunut ihan normaalisti
Mantan kanssa. Lenkkeillään irti ja pihalla myös vapaana. Kuitenkaan Mantalla
ei ole sellaista riistaviettiä kuin metsästyskoirilla.


Etsiväkoirista saa puhelimen kautta paljon vinkkejä ja oikeasti kannattaa
kuunnella neuvoja.


FB. Karkurit sinne ilmoitus heti.Hei täällä me...Syömään, juomaan ja saunaan..


Bemer hoidossa ....
Kiitos kaikille tuesta ja etsinnöistä <3


http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/847180/Rankka...

Olivian pennut syntyi <3 26.2.2016

5 tomeraa pentua 4 tyttö ja yksi poika
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?...Yhdistelmän sukutaulu


http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekN...Pellen sukutaulu

Olivia on hyvä äiti ja Manta-mummo on osallistunut pentueen hoitoon aktiivisesti.

Kaikki pennut olivat syntyessään jopa normaalia suurempia

Kaikilla on oma perhe jo tiedossa.

Kaapo 200g 2-viikkoa 504g Lähtee Lahteen rottajahtiin..

Keiju 230g - 579g Siilinjärvelle perhekoiraksi

Kerttu 210g- 474g Toivottavasti jatkaa sukua , eli Kerttu jää sijoitukskoiraksi.

Ria 220g- 517g Muuttaa Paraisille ja hänestä tulee ruotsinkielinen..niinkuin äitinsä Olivia.

Siina 220g 552g Muuttaa Nokialle ja toivottavasti myös hän jatkaa sukua.

Pennut ja (emät) on madotettu normaalin käytännön mukaan 2-viikon välein. Samalla syötettään maitohappobakteeria ja aleo veraa emälle, jotta saadaan elimistön tilanne tasapainoon.

Pennut alkoivat emän ohjauksella vajaan 5-viikon ikäisenä ruokailemaan kiinteää ruokaa. Olivia oli aamulla käynyt pyydystämässä linnun ja vei sen pennuille aamupalaksi.

Pennut ruokailevat nyt 4-5 kert päivässä ja edelleen Olivia käy imettämässä pesuetta.

Maitohappobakteerit, Aloe Vera ja raakaruoka vitamiinilisineen uppoaa pennuille hyvin.


Tässä me 4-viikkoisina


IlolanPihan KetunKolon Kerttu


KetunKolon Kerttu jää sijoitukskoiraksi

IlolanPihan MetsänHaltian Keiju

MetsänHalijan Keiju lähtee perhekoiraksi Siilinjärvell

IlolanPihan ReppuReisaajan Ria


ReppuReissaajan Ria pääsee Paraisille ja oppii varmasti Ruotsin kielen..

IlolanPihan SiilonPohjan Siina


IlolanPihan RottaPoliisin Kaapo
Pentuja suunnitellaan Ilolanpihan Onnekas Olivialle syksyn (2015) juoksuun. Uros on mietinnässä tälle terveelle ja upea luonteiselle nartulle.

Olivia on terveystarkastettu

lonkat AA

polvet 0/0

Silmät ok. Ainoastaan yksi ripsi oli kasvanut luomen sisään vsl. joka ei aiheuta ongelmia.

Geenitestattu ja tulos ok

Luonteeltaan tulee aikanaan saamaan huippupisteet, ei pelkää, ei ole arka ja on kaikkien kaveri. Toimiin sijoitus-kotonaan sosiaalis-pedagogisessa työssä nuoren lasten parissa.

Tosin tämä rasavilli saisi hiukan rauhoittua, sillä energiaa riittää ja metsästysvietti aiheuttaa välillä meille ihmisille harmaita hiuksia..

Olivia_1.jpg

'IlolanPihan kasvatit kasvavat kodinomaisesti perheen parissa. Meille tärkein asia on terveys ja luonne. Pentuja käsitellään, niiden kanssa leikitään, ulkoillaan ja harjoitellaan sisäsiisteyttä jo pienestä pitäin leikinvarjolla.

Emät syö pelkästään raakaruokaa, lisäksi ne saavat aloe veraa sisäisesti, omega 3, D ja C-vitamiinejä.

Meillä pennut syötetään raakaruualla ja pennun uuteen kotiin annamme ruokinta-ohjeet mukaan, joita jokainen halutessaan voi käyttää. Uskon vakaasti että pennut saavat tulevaisuudessa näillä ohjeilla terveemmän elämän ja tutkimusten mukaan jopa hermorakenne on huomattavasti parempi.

Jatkuvat korva,-silmä,-iho-ongelmat ovat aina ruokinnasta johtuvia sairauksia. Meidän koirilla ei ole edes ollut hammaskiveä. Luun syöminen viikottain hoitaa hampaat jotta tälläistä ei pääse kehittymään...se on sitä koiran luontaista ravintoa!

No, esimerkkinä voisin heittää onko irtokarkeilla, hampurilaisilla elävät lapset terveitä ja tasapainoisia?

Tokkopa (:

27.09.2013

Kaikki pennut ovat saaneet ihanat kodit

lennek85@hotmail.com

Vasemmalta Olivia, Oivaltaja ja Optimisti!

mantan_pennut_19.9.2013_009.jpg

Poika kolmonen: Ilolanpihan Oikea Optimisti lähtee Tampereelle harrastekoiraksi


mantan_pesue_006.jpg

Tyttö kakkonen: Ilolanpihan Onnekas Olivia pääsee tallikoiraksi Lietoon (Olivia on sijoituskoira)

mantan_pesue_002.jpg

Poika ykkönen: Ilolanpihan Oikea Oivaltaja lähtee Turkuun perhekoiraksi

mantan_pesue_009.jpg

28.8.2013

Mantan ja Atten pentue syntyi!

mantan_pentue_28.8.2013_019.jpg

Polttokipuihin auttoi Bemer-terapia silminnähden.

mantan_pentue_28.8.2013_004.jpg

Ensimmäinen poika syntyi klo:12.40 ja painoi 219g

mantan_pentue_28.8.2013_012.jpg

Kakkospentu on tyttö syntyi klo:14.10 ja painoi 236g


mantan_pentue_28.8.2013_011.jpg

ja kolmaskaveri on poika, joka syntyi klo:16.00 ja painoi 261g

mantan_pentue_28.8.2013_016.jpg

12.7.2013

Pojat kasvaa hurjaa vauhtia. Eilen vierailtiin eläinlääkärissä ja kaikki pojat saivat terveet paperit. Ei löytynyt napatyrää ja pyöreyttäkin oli riittävästi. Samalla reissulla virallistettiin nimet, mikrosirujen kera.

heinakuun_loppua_003.mov

Poika ykkönen

Ilolanpihan Litmanen

Muuttaa Ouluun perhekoiraksi ja lenkkikaveriksi.

Poika Kakkonen

Ilolanpihan Löttönen

Tuleva koti on Jyväskylässä.

Poika kolmonen

Ilolanpihan Lipponen

Pääsee maalaistaloon Tarvasjoelle.

pojat_004.jpg

pojat_010.jpg

pojat_006.jpg

jipii.jpg

Simpuran meirän Mantalla vieraili "herras-seuraa", Hejdalen´s Atte Lax "Atte".

Pentuja odotetaan syntyvän syyskuun alussa.

ullan_pojat_012.jpg

3.7.2013

Pojat ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin. Silmät on auenneet ja ensimmäiset leikinäänet kuuluvat "pesästä".

Ensimmäinen matolääke on annettu ja paino noussut kivasti.

3-viikon punnitus

Ykkönen 909

Kakkonen 1036

Kolmonen 1106

ullan_pojat_0042.jpg

11. 6.2013

Ulla pyöräytti aamusta 3 komiaa poikaa! Tupu, Hupu ja Lupu....emä ja pojat voivat hyvin!

Pojat ykkönen, kakkonen ja kolmonen!

ulla_007.jpg

ulla_009.jpg

ulla_013.jpg

ulla_017.jpg

Odotetaan pentuja yhdistelmästä viikolla 24

Kumpikin on todella mukavaluonteisia koiria ja täysin terveitä.

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER14052/11&R=356http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER14052/11&R=356


Yacatis Gullan Vildtösen " Ulla" ja Simpuran Poutapivi "Ruuni"


img_0458.jpg

Simpuran Poutapilvi

ulla_1.jpgYacatis Gullan Vildtösen

Ilolanpihan Eka Ipana "Hugo" muutti omaan kotiin Annan ja Miikkan luokse! Poika on varsinainan rasavilli, peloton, vilkas ja niin mahdottoman mukava kaveri...

että taidetaan miettiä uusintaa talven juoksuun.....

img_01692.jpg

img_0169.jpg

25.5.2012

Pikkuisella aukesi silmät tänään! Painoa on kertynyt todella hyvin, ehkä liiankin hyvin!?

10.5.2012

Mantalle syntyi aamulla pieni-poika! Emä ja pentu voivat hyvin ja Manta hoivaa lastaan huolella!

mantan_pentu_025.jpg

2.5.2012

Mantalla ei ollut kuin yksi pentu! Pettymys on suuri, mutta nyt toivotaan, että synnytys menee hyvin ja saamme terveen pennun maailmaan!

Laskettuaika on noin, 9.5 (60vrk)

Etsitään sijoitus-urospennulle kivaa ja rakastavaa kotia! Toiveena on 50km säteeltä Turun alueelta!

Lisätietoja 040-5634573/ Kirsi

9.3-11.3.2012

Manta vieraili Ruunin kotona "lemmenlomalla"! Nyt sitten odotetaan....

manta_ja_ruuni1.jpg

6.1.2012 ja pihakoira jännitystä....

Jännitys tiivistyy... Mantan juoksua odotellaan alkavaksi tammikuun aikana! Uros on valittu ja pentueen isäksi on valittu nuori uros nimeltään Simpuran Poutapilvi (Ruuni).

Kennelnimikin haettiin ja pentue saa etuliitteekseen Ilolanpihan...joku Rekku!

Tässä on Ulla, uusi pihakoira. Ulla on aika Bulla!!

Hienolta nimeltään Ulla on, Yacatis Gullan Vildtösen!

007.jpg

Uusi talliapulanen (tanskalais-ruotsalainen pihakoira) Simpuran Meirän Manta! Manta on viettävä pikku-hauva, joka tulee juttuun hyvin hevosen ja Teppo-kissan kanssa.

11_vk_32.jpg

Doberman uros Robin100_0071.jpg

Kylän suosituin poikamies, ainakin omasta mielestään!

Maatiaiskissa Teppoimg_8906_1.jpg

Teppo on oiva hiirikissa,

joka pitää nurkat puhtaana jyrsijöistä. Välillä on vierailulla naapurin lintulaudalla, kun helppoa paistia kaipaa.

Maatiaiskissa Pesonenp5100010.jpgPesonen on aito Prinssi-kissa, joka ei viitsi kylillä juosta. Paljon kivempaa on köllötellä sisällä ja syödä kissanruokaa! Pesonen asuu nykyään viikonloppuisin naapurissa...

Vieraileva tallikoira Jack Russelin terrieri Hilma

Hilma käy aina emäntänsä kanssa tallilla ja on tullut vahvasti osaksi tallin "porukkaa". Sen verran pentu sulatti isäntäväen sydämiä, että oma koiranpentu on jo tuloillaan... :) Hilma on erittäin innoissaan mukana kaikessa ja osaa jo melkein varoa hevosiakin..

Om. Soila Aaltonenh_041_1.jpg